Referat af Brugerrådsmøde 11.01 2022

Brugerrådsmøde, den 11. januar 2022

i Seniorhuset MØDESTEDET

Tina sørger for brød

 

Fraværende: Uffe

 

 

Referat:

 

 1. Siden sidst. 

  Sabine er ansat fra 1 dec 2021. Hun var inviteret med til møde, så alle i brugerrådet har nu hilst på hende og omvendt.

Personalet har haft tid, så de har nået ekstra på kontoret især lavet PR og gjort en masse, så klar til mange brugere i huset igen

Præsten fra Veflinge var her før jul. Hun fortalte om alt det hun havde oplevet igennem hendes liv som præst, også i udlandet. Hun har ikke stemme til at synge, så hendes mand var med og gjorde en fantastisk hjælp på det område. Super godt arrangement.

I uge 49 var der gløgg og æbleskiver. Madlavningsholdet  bagte 1400 æbleskiver og de var som vanligt SUPER GODE.

Nytårstarteletter er rykket til den 28 januar.

John Hartfeld er blevet genvalgt i seniorrådet, så ham har vi rigtig god glæde af 4 år endnu.

 1. Corona drøftelse

Hvis ikke der kommer nye restriktioner fra myndighederne, har vi valgt at åbne husene på fuld styrke fra på mandag (d. 17-1)

 1. Aktiviteter / arrangementer 2022

Vi har modtaget en aktivitetskalender til og med juni 2022 og næste halvår er godt på vej til at være planlagt. Drøftet.

 1. Åbent Hus

Åbent hus der er sat til den 3-2-2022 prøver vi om det kan rykkes en måned, da vi tror dette er for tidligt at der kommer så mange. Snakker med Seniorhuset i Otterup. Det bliver nu 2.3.22

 1. Særlige fredage...... mhp at hverve flere medlemmer...

Vi ønsker flere ideer og flere aktive frivillige der vi tage sig af sådanne dage, da personalet har nok at se til.

 1. Inspirationsmøde

Inspirationsmøde bliver den 7-3-2022, hvor alle medlemmer inviteres til at komme med ideer og samtidig inspirerer hinanden så der kommer en god saglig debat med masser af forslag.

 1. Nye PCer

Der er nye pcér på vej, det bliver bærbarer og de kommer lige så snart Anne(fra Otterup), finder det helt rigtige til os.

 1. Frivilligmøder

Tina ønsker at komme omkring alle de frivillige, for at høre hvordan det går og hvilke forventninger de har og hvilke tanker der er den anden vej. Hun ønsker gode konstruktive snakke med masser af ideer og komme i alle hjørner og hold i hele huset.

 1. Påskønnelsesarrangement

Der kommer snarest indbydelser til påskønnelsesarrangement fra personalet.                                                       Det holdes i år sammen med huset i Otterup, her på Mødestedet.

 1. Demensvenlige Seniorhuse

Vi opfylder alle krav til at være et DEMENSVENLIGT HUS. Vi mangler dog at modtage certifikatet, som Inge-Lise siger er på vej.

 1. Evt

Næste møde 14 marts kl 12.30

 

Ref. Brigitte